Vodafone fazla fatura nereye şikayet edilir?
Vodafone müşteri hizmetlerine Vodafone hattınızdan 542’yi, diğer operatör ve sabit hatlarınızdan 0 (542) 542 00 00’ı, yurt dışından ise 00 90 (542) 542 00 00’ı arayarak ulaşabilir ve şikayetinizi iletebilirsiniz.
Vodafone fatura neden fazla geldi?
Bağlantınıza uygulanan tarifeler, paket ve kampanya ücretleri, kullandığınız özel servisler, paket aşımları gibi pek çok etken faturanızın beklenenden yüksek gelmesine sebep olabilir.
Faturam fazla geldi ne yapabilirim?
Faturanız yüksek geldiyse, sağlayıcınızın çağrı merkezini arayarak internet faturanıza itiraz edebilirsiniz.
Vodafone fatura aşımı nasıl engellenir?
Fatura tutarı, siz talep etmediğiniz sürece asla aşılmaz. Vodafone Cepine Uyan ve Red tarifelerini satın aldıktan sonraki ilk 30 gün içinde Vodafone Yandım uygulaması üzerinden dijital asistan TOBi’ye “durma” girilerek durdurma özelliği ücretsiz olarak tanımlanabilir. Durdurma özelliğinin limitini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Yüksek fatura nereye şikayet edilir?
Alo 175 Tüketici Şikâyet Hattı kapılarını Habertürk’e açtı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ramazan Ersoy, Habertürk muhabiri Çimen Çetin’e Alo 175 Tüketici Danışma Hattı hakkında bilgi verdi.
Fazla gelen telefon faturası nereye şikayet edilir?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) adresini kullanabilir veya BTK Tüketici İletişim Merkezi’ni (0312 294 94 94 veya ALO 120) arayabilirsiniz.
Vodafone şikayet nasıl yapılır?
Vodafone bağlantılarınızdan 542’yi arayarak müşteri hizmetlerimize; diğer operatör ve sabit hatlardan ise 0 (542) 542 00 00’ı arayarak ulaşabilirsiniz. Vodafone Net müşteri hizmetlerimize ise Vodafone, diğer operatör ve sabit hatlardan ise 0850 542 0 542’yi arayarak ulaşabilirsiniz.
Vodafone fatura detayını nasıl öğrenebilirim?
Vodafone Yanıyorum uygulamasındaki “Faturalarım” bölümündeki “Fatura Detayları” sekmesinden fatura kalemlerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Yanım İnternet Fatura İnceleme sayfasından fatura detaylarınıza kolayca ulaşabileceğinizi hatırlatırız.
Vodafone 3 ay fatura ödenmezse ne olur?
Bu tarihten itibaren 3 ay içerisinde faturanızı ödemezseniz borcunuz için yasal işlem başlatılacaktır. Vodafone müşterileri hem faturalı hem de faturasız bağlantılar için çok avantajlı tarife ve paketlerle iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilirler.
Telefon faturasına itiraz nereye yapılır?
Temel e-faturada reddetme butonu yoktur çünkü fatura alıcısının onayı gerekmez. Bu nedenle kağıt faturalarda olduğu gibi TTK Md.
Vodafone taahhüt bitince ne olur?
Vodafone; İnternet taahhüt süresini 24 ay olarak belirliyor. Taahhüt 24 ay içinde bozulmazsa başka bir sağlayıcıya geçme veya cayma bedeli ödemeden taahhüdü uzatma seçeneği bulunuyor.
Vodafone fatura uyarı servisi ücretli mi?
Hayır, arayanlarınız bu hizmet için herhangi bir ücret ödemez.
Vodafone fatura aşımı nasıl öğrenilir?
Tarifemdeki mevcut ve kalan kullanımlarımı nasıl görüntüleyebilirim? Vodafone Yanimda uygulaması: Tarifemdeki kalan kullanım bilgisini, Yanimda uygulamasına uygulama ana sayfasından veya “Tarifem ve kalan kullanımlarım” sayfasından giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.
Vodafone aşım iadesi nasıl yapılır?
İlk fazla ücretimi nasıl iade alabilirim?1 Vodafone Yanimda uygulamasına erişin.2 Dijital asistanınız TOBi ile konuşmaya başlayın.
Vodafone aşım ücreti ne kadar?
İnternet kotanızı tükettiğiniz halde interneti kullanmaya devam etmek istediğinizde, bağlantınıza otomatik olarak atanan “Akıllı İnternet Aşım Paketi” için peş peşe ücretlendirme yapılacaktır. İlk 500MB / 15TL, 500MB aşıldıktan sonra 1GB / 35TL, 1GB 9 kez aşıldıktan sonra; 5GB / 35TL olarak ücretlendirilecektir.
Vodafone şikayetimi nereye yapabilirim?
Vodafone Net müşteri hizmetlerimize; 0850 542 0 542’yi arayacaksanız, tüm operatörlerin ve sabit hat bağlantılarının geçerli tarifeleri geçerlidir.
Tüketici haklarına şikayet nasıl yapılır?
Şahsen veya avukat aracılığıyla; Tüketici hakem heyetlerine başvurular şahsen, posta yoluyla veya Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) üzerinden elektronik ortamda yapılabilir. Dolayısıyla tüketici hakem heyetlerine sözlü başvuru mümkün değildir.
Şikayet için nereyi aramalıyım?
Bakanlığımız bünyesinde kurulan ‘Alo 175 Tüketici Danışma Hattı’ tüketicilerimizin sorunlarına çözüm sunularak, tüketici uyuşmazlıklarının çözümü için başvurmaları gereken ilgili mercilere yönlendirildikleri bir ‘çağrı merkezi’ işlevi görmektedir.
Vodafone cayma bedeli ödememek için ne yapmalıyım?
Vodafone; İnternet taahhüt süresini 24 ay olarak belirliyor. Taahhüt 24 ay içinde bozulmazsa başka bir sağlayıcıya geçme veya cayma bedeli ödemeden taahhüdü uzatma seçeneği bulunuyor.